Instagram

Categorii

Cele mai citite

10 lucruri pe care le fac în fiecare săptămână pentru a continua să fac vânzări și să obțin clienți noi.

side view young attractive businessman studying charts computer while working home scaled

1. Acordă atenție.
Acest lucru poate suna ca o idee deloc bună, dar dacă nu vă începeți săptămâna cu un plan clar pentru când și cum vă veți concentra pe obținerea de noi clienți potențiali, veți fi deturtat de alte lucruri. Este uimitor cât de des suntem prinși să facem lucruri, să facem munca de administrator sau să facem alte sarcini care ne sunt mai ușoare. Începeți fiecare săptămână gândindu-vă la modul în care veți obține clienți potențiali noi pentru acea săptămână.
2. Vorbește cu echipa mea.
Spuneți clar că toată lumea din echipa dvs. are un rol de jucat în vânzări și marketing. Sunteți cu toții responsabili pentru a găsi noi clienți potențiali. Îndrumați-vă echipa în scopul de a obține clienți noi. Acest lucru se poate face oferind servicii excelente, solicitând vânzări în plus sau recomandăm oameni către afacere. Chiar și atunci când aveam un asistent virtual doar câteva ore pe săptămână, m-am asigurat că ea lucrează la sarcini de mare valoare sau se ocupă de toate sarcinile de valoare mică, astfel încât să mă pot concentra pe atragerea de clienți.
3. Dedică timpul potrivit.
Când mi-am început afacerea, am petrecut 4 până la 6 ore pe zi găsind noi clienți potențiali. Pe măsură ce îți construiești afacerea, aceasta se schimbă și crește, dar majoritatea oamenilor nu petrec suficient timp cerându-le oamenilor să le plătească bani sau să-și cumpere programele, produsele sau serviciile. Alocați-vă timp în calendar pentru a lucra la generarea de clienți potențiali și împărțiți-l în funcție de sarcinile de mare valoare pe care le veți face în fiecare zi.
Sugestie: Dacă nu știi care sunt activitățile, aceasta este prima ta problemă și ar trebui să o rezolvi chiar acum.
4. Ține evidența clienților potențiali vechi.
Fac o listă de potențiali cu care am discutat înainte în fiecare săptămână. Îi urmăresc, verific, văd unde sunt și îi întreb cum îi pot ajuta. În fiecare săptămână, fac vânzări urmărind oamenii de pe această listă. Când cineva spune „nu”, de obicei înseamnă „nu, nu chiar acum”. Dacă vrei cu adevărat să ajuți oamenii, ar trebui să te adresezi și să vezi cum îi poți ajuta.
5. Un sistem de urmărire care este atât high-touch, cât și high-tech.
Indiferent de cât timp sunteți în afaceri (o săptămână sau o lună), aveți nevoie de un sistem CRM (gestionarea relațiilor cu clienții) bun. Un CRM este o bază de date a persoanelor de contact în care puteți urmări cum ați vorbit cu aceștia înainte și puteți face sarcini pentru ceea ce trebuie să faceți în continuare cu fiecare client potențial.
Puteți automatiza pașii de urmărire, cum ar fi trimiterea unui e-mail sau a unui card prin poștă, sau puteți configura sarcini care să vă reamintească să sunați sau să trimiteți un e-mail cuiva. Acesta este viitorul: folosiți cea mai bună tehnologie și cele mai bune atingeri personale pentru a crea o experiență perfectă care să le arate clienților potențiali că vă pasă. Găsiți un sistem gratuit sau utilizați o simplă foaie de calcul Excel dacă sunteți nou în afaceri.
6. Declanșator principal de lead.
Plănuiesc să fac cel puțin un lucru mare pentru a obține un client în fiecare lună, împreună cu alte lucruri mai mici pentru a ajunge la clienți. Aceasta înseamnă că vreau fie o sponsorizare, un webinar (cu sute de participanți), un parteneriat (cu cineva care are o listă mare), un concert de vorbire (15-20 de persoane), un interviu la telesummit sau un e-mail plătit. Pe scurt, există un eveniment despre care știu cu siguranță că va determina clienții înalt calificați să vorbească cu mine imediat.
7. Declanșatoare multiple mai mici.
Mă asigur că adaug un număr de eforturi mai mici și continue de sensibilizare la declanșatorul meu principal de lead-uri. Acestea includ utilizarea LinkedIn, trimiterea de e-mailuri, participarea la evenimente de rețea, solicitarea de recomandări, vânzarea mai mult clienților actuali și realizarea de parteneriate mai mici și concerte de vorbire. Cheia este să rămâneți consecvenți (și să începeți automatizarea) săptămână după săptămână. Dacă nu o faci, veniturile tale vor crește și vor scădea foarte mult.
8. Faceți obiectivele clare.
Pentru a-mi atinge obiectivele, știu exact câte conversații trebuie să am în fiecare săptămână. În fiecare săptămână, mă uit la aceste obiective și calendarul meu pentru a mă asigura că sunt pe drumul cel bun. În acest fel, voi ști întotdeauna exact unde se află afacerea mea. De asemenea, știu dacă trebuie să adaug mai multe activități în calendarul meu care aduc mai mulți clienți potențiali. Amintiți-vă că acțiunea este cea mai bună modalitate de a scăpa de frică.
9. Fără scuze.
Când începeți, înainte de a avea o listă, trebuie să lucrați mai mult. Dar aceasta este partea cea mai interesantă! Pentru că vă puteți îmbunătăți mesajul, vă puteți da seama exact ce funcționează pentru dvs., puteți găsi tehnicile de marketing care vor alcătui strategia generală și vă puteți conecta cu adevărat cu clienții ideali la un nivel profund. Prea multor oameni nu le place acest pas și îl evită în cele din urmă pentru că îi obligă să-și înfrunte temerile. Pentru a ajunge la următorul nivel de succes în afaceri, trebuie să discutați despre majoritatea acestor lucruri.
Chiar dacă la început este mai greu, trebuie să te ții de același standard pe care l-ar face o persoană de succes: fără scuze. Dacă trebuie să ai 3-5 conversații pe săptămână pentru a-ți atinge obiectivul, nu te oprești până nu ai avut acele conversații. Când utilizați acest standard pentru a vă măsura afacerea și viața, începeți să vă gândiți la o mulțime de moduri diferite de a obține clienți potențiali noi. De asemenea, începi să vezi că vin potențiali din tot felul de locuri, chiar și din cele la care nu lucrai direct!
Dacă nu faceți eforturi suplimentare pentru a obține clienți potențiali pentru afacerea dvs., altcineva o va face.
10. Recomandări.
Există oameni care cred în ceea ce vrei să faci și care vor trimite cu plăcere clienții în calea ta. Este ușor să faci un program de recomandare de care să se bucure oamenii și care să obțină rezultate rapid. Apoi, în fiecare săptămână, luați din nou legătura cu persoanele de contact și întrebați pe cine ar dori să vă trimită. Recomandările sunt mult mai probabil să se transforme în clienți și începeți să construiți relații cu partenerii dvs. care sunt atât profitabile, cât și bune pentru amândoi.