Instagram

Categorii

Cele mai citite

8 motive pentru a lua în considerare o carieră în vânzări

portrait young business woman standing outside office buildings business success concept scaled

Vânzările nu înseamnă doar generarea de bani; poate fi văzut și ca o treaptă pe scara carierei pentru cei care lucrează în afaceri sau în sector. O carieră în vânzări oferă o varietate de beneficii, inclusiv șansa de a reuși financiar și de a te bucura de munca ta. Când o sarcină este terminată, se simte mândrie și un sentiment de realizare. o carieră provocatoare care necesită o atingere umană pentru a satisface fiecare cerere a clientului.


 

Următoarele sunt primele 8 motive pentru care oamenii decid să urmeze o profesie în vânzări:

1.Abilități de vânzări care vă pot salva în viitor:

În vânzări, există multe de învățat, multe de explorat și o mulțime de locuri noi de găsit. Un agent de vânzări învață continuu noi talente, în timp ce își perfecționează abilitățile de prezentare și comunicare. Reprezentanții de vânzări cultivă capacitatea de a încheia tranzacții în timp ce îi învață pe consumatori cum să fie tratați cu respect. Aceleași abilități de vânzări vă pot fi utile mai târziu în viață, atunci când porniți în noi eforturi și căi de carieră în alte domenii și ocupații.

Capacitatea ta de a vinde cu succes te-a ajutat să dezvolți abilitățile de vânzare necesare pentru tranziția între sectoare, să faci față noilor provocări și să profiti de șansele de carieră și de viață. Dobândești treptat experiență ca jucător.

 

2. Munca zilnică:

Oamenii de vânzări primesc salarii în plus față de stimulente, care sunt adesea bazate pe ținte. Stimulentele sunt cele care vă fac posibil să câștigați mulți bani. Oamenii de vânzări primesc adesea plăți pentru vânzările pe care le produc, nu pentru munca prestata pe oră. Este mai probabil ca pozițiile non-vânzări să fie reziliate din cauza performanței slabe decât pozițiile de vânzări din cauza legăturilor lor de productivitate. Pentru alte vocații decât vânzări, există în mod constant un sentiment de ambiguitate. Afacerile trebuie să facă vânzări pentru a exista, astfel vânzătorii de succes sunt menținuți în personal cu orice preț.

 

3.Vânzări pentru salvare în Conquer The World

Oamenii de vânzări sunt plătiți mai mult în mediul industrial de astăzi decât alte divizii. Oamenii de vânzări pricepuți și înțelepți caută posibilități de a avansa în interiorul companiei. În schimb, aceste șanse sunt puține sau mai puțin frecvente în alte departamente. Dacă te uiți la cei mai buni oameni din lumea corporativă, este probabil ca mulți dintre managerii seniori și directorii executivi și-au început cariera în vânzări.

Înainte de a începe un loc de muncă sau o afacere, Robert T. Kiyosaki, binecunoscutul autor al cărții „Afacerea secolului 21”, îi sfătuiește pe toată lumea să lucreze în vânzări. Vânzările oferă o perspectivă completă a afacerii și a clienților săi. Vânzările vă modelează și vă modelează să comunicați și să gestionați cu succes sarcinile din viața dvs. de vânzări de zi cu zi.

 

4.Fii flexibil ca Beckham:

Vânzările se bazează pe o programare flexibilă. Întâlnirile și orarele sunt adesea planificate și fixate la comoditatea vânzătorului. Corporația și conducerea nu se vor obosi să își monitorizeze acțiunile de zi cu zi atâta timp cât obiectivele sunt îndeplinite. În niciun alt loc de muncă nu există acest nivel de libertate.

 

5.Nu ridicați niciodată siguranța accidental:

O profesie în vânzări oferă stabilitate în muncă. Orice afacere angajează mai întâi vânzători înainte de a începe operațiunile. Nicio afacere nu va concedia un vânzător de succes. Un vânzător va găsi că este destul de simplu să obțină un nou loc de muncă dacă are un istoric solid de vânzări. Se spune că un vânzător de succes nu suferă niciodată de foame.

 

6.Menţine-ţi aşezarea la sol

Pe parcursul carierei sale, un vânzător va interacționa cu o gamă largă de oameni. Un vânzător este mai informat despre politica națiunii, microeconomie și știrile din industrie. Cu o cantitate mare de cunoștințe decisive, ești pregătit pentru orice provocare profesională.

Un agent de vânzări excelent are înțelegere practică a celor mai noi dispozitive și tehnologii care pot ajuta la vânzări.

 

7. Învățarea este un proces pe tot parcursul vieții.

Învățarea ar trebui să fie un efort continuu pentru a rămâne la curent cu evoluțiile. Cel mai bun proces de învățare practică implică interacțiunea cu indivizi din mai multe categorii de viață și confruntarea cu circumstanțe dificile.

În vânzări, fiecare zi este o călătorie plină de entuziasm, plină de ocoliri neprevăzute. Nu poți prezice niciodată ce se va întâmpla. Factorul de așteptare la neașteptat crește ritmul cardiac și tensiunea arterială. Construirea de relații cu clienții existenți și întâlnirea cu alții noi va ajuta la îmbunătățirea imaginii de sine și a stimei de sine. Nu te simți niciodată neaspirant sau neinspirat într-o carieră.

 

8.Câștigă-le recunoștința neclintită:

Agenții de vânzări sunt conștienți de dificultățile și punctele dureroase pe care le întâmpină clienții. Ajuți clientul să-și depășească insuficiențele și preocupările. Este mai mult despre asistența oamenilor, abordarea provocărilor lor și găsirea de soluții la problemele lor. Vei avea recunoștința nesfârșită a clienților dacă faci aceste lucruri mărunte.

Chiar și consumatorii devotați urmează un anumit vânzător către noua firmă atunci când o părăsesc pe cea anterioară și se alătură acesteia. Vânzările sunt recompensate cu un sentiment de împlinire la locul de muncă și aura de utilitate morală.