Instagram

Categorii

Cele mai citite

Adaptarea la noua normalitate a vânzărilor și dezvoltării la distanță

19197088 scaled

Deși adaptarea la vânzările și dezvoltarea la distanță ar putea fi dificilă, există o serie de tactici care pot fi utile. Stabilirea așteptărilor privind disponibilitatea și crearea căilor de comunicare clare sunt cruciale pentru vânzările de la distanță. De asemenea, ar putea fi avantajos să stabiliți un raport puternic cu clienții prin videoconferințe și check-in-uri frecvente. Este esențial să existe un sistem puternic de management al proiectelor pentru dezvoltarea de la distanță și să oferi membrilor echipei instrucțiuni și linii directoare clare. Întâlnirile regulate ale echipei și rapoartele de progres pot ține pe toată lumea informată. Investiția în instrumente și tehnologii care permit cooperarea și comunicarea la distanță poate fi, de asemenea, benefică.
O schimbare în gândire și metodologie este necesară pentru a se adapta la noul standard de vânzări și dezvoltare la distanță. Acțiunile enumerate mai jos pot ajuta la această tranziție:

  • Investește în tehnologie: pentru a vinde și a te dezvolta eficient de la distanță, vei avea nevoie de instrumentele necesare pentru lucrul în echipă și comunicarea cu clienții. Acestea includ instrumente de management de proiect, software de videoconferință și opțiuni de stocare bazate pe cloud.
  • Comunicare eficientă Comunicarea clară și constantă este crucială pentru vânzări și dezvoltare la distanță. Pentru a vă asigura că toată lumea este pe aceeași pagină și are informațiile de care au nevoie pentru a reuși, programați întâlniri regulate și check-in-uri.
  • Prioritizează implicarea clienților, deoarece este esențial pentru vânzările de la distanță să dezvolte și să mențină relațiile cu clienții. Utilizați tehnologia pentru a dezvolta întâlniri individualizate și pentru a oferi servicii superioare clienților.
  • Acceptați flexibilitatea: a putea lucra de la distanță necesită adaptabilitate și flexibilitate. Fiți deschis la noi abordări și pregătiți-vă să vă schimbați strategia dacă este necesar.
  • Încurajează colaborarea în echipă, deoarece lucrul de acasă poate părea uneori singur. Pentru a ajuta la crearea unui sentiment de comunitate, încurajați membrii echipei să colaboreze, să facă schimb de idei și să se sprijine reciproc.
  • Stabiliți reguli și așteptări clare: stabiliți reguli și așteptări clare pentru munca de la distanță, cum ar fi procedurile de comunicare, termenele limită și cerințele de disponibilitate.

Vă puteți adapta cu succes la noua normă de vânzări și dezvoltare de la distanță făcând investiții tehnologice, comunicând clar, acordând prioritate interacțiunii cu clienții, îmbrățișând flexibilitatea, încurajând cooperarea în echipă și stabilind norme și obiective clare.