Instagram

Categorii

Cele mai citite

Astfel, ce este exact inteligența vânzărilor?

Thus, what exactly is sales intelligence?

Inteligența vânzărilor este o colecție de fapte și detalii despre clienții potențiali. Informațiile privind vânzările ,acoperă informații relevante, cum ar fi fapte corporative, natura firmei, dificultăți, probleme, importanța factorilor de decizie și înțelegerea companiei.

Oamenii de vânzări vor fi asistați de un caleidoscop de informații în localizarea, observarea și înțelegerea motivațiilor comerciale ale clientului. În afara lumii afacerilor, aceste tipuri de acțiuni ar fi descrise ca fiind ascunse și umbrite, dar în limbajul de afaceri, ele sunt cunoscute ca informații despre vânzări.

Pentru a colecta informații despre consumatori, sunt folosite multe instrumente, programe, tehnologii și aplicații. Vânzătorii vor fi mai capabili să localizeze, să urmărească și să înțeleagă informațiile potențialilor clienți datorită datelor integrate și analizate. Informațiile privind vânzările oferă informații complete despre clienți, inclusiv toate informațiile de contact, e-mailurile și conturile de rețele sociale ale acestora. Sunt incluse și date aprofundate, inclusiv istoricul achizițiilor, contractele active, obiectivele corporative și amprentele digitale. Oamenii de vânzări sunt direcționați către factorii de decizie corespunzători și li se oferă un termen realist. Vânzătorii primesc toate aceste informații pe un platou de argint. Oamenii de vânzări se pot concentra asupra afacerilor utilizând date și interpretări în timp real.

Perioada de a patra revoluție industrială este una dificilă pentru vânzări. Doar abilitatea și efortul greu nu le vor reduce în era tehnologiei; de asemenea, trebuie să aveți o înțelegere aprofundată a pieței dvs. țintă. Procedurile repetitive, consumatoare de timp, vor deveni mai sistematice și mai raționale atunci când tehnologia și inovația vor intra în imagine, eliberându-l pe vânzător să-și concentreze eforturile pe încheierea de tranzacții. Modul în care vânzătorii abordează potențialii clienți s-a schimbat ca urmare a internetului. A îmbunătățit responsabilitatea, atenția, personalizarea și inteligența vânzătorilor.

Atunci vrei ca inițiativele tale de vânzări să fie FOARTE eficiente. Apoi, este timpul să lucrezi mai inteligent. Pentru a-și depăși colegii și rivalii, vânzătorii inteligenți se bazează pe tehnologia de vânzări.

Folosește informații solide de vânzări pentru a-ți depăși rivalii. Vă va ajuta să organizați mai bine evenimentele, să monitorizați oportunitățile și să realizați cel mai bun plan de marketing pentru a satisface așteptările clienților. Aici, informațiile despre vânzări joacă un rol în a ajuta reprezentanții de vânzări să își atingă în mod eficient obiectivele.