Instagram

Categorii

Cele mai citite

Aveți grijă să nu pierdeți ștafeta de vânzări !

Take Care Not to Lose Sales Baton !

Unul dintre cei mai buni conducători auto, Mario Andretti, a spus odată: „Dacă totul pare sub control, nu conduci suficient de repede”. Viteza este ceea ce contează într-o lume care se schimbă rapid. În lumea afacerilor și a vânzărilor, totul ar trebui să se miște rapid, dar precis.

De pe vremea studenților, cu toții am asistat la evenimentul de ștafetă. Participanții ar fi conștienți de fior și entuziasm. Când sportivii dau bastoanele, spectatorii aplaudă cu entuziasm. De fapt, acțiunea cursei de pe pistă este mai palpitantă decât linia de sosire.

În ciuda pregătirii ample, sportivii pierd ocazional ștafeta sau fumblează în timpul trecerii ștafei, ceea ce duce la pierderea cursei. Echipa de ștafetă a SUA de 400 m a avut cei mai mari alergători la Jocurile Olimpice din 2008, dar au pierdut finala pentru că ștafeta a fost scăpată într-un moment crucial.

Pericolele unui transfer greșit nu sunt exclusiv atletismului; ele apar frecvent și în lumea afacerilor. Vor fi mai multe derapaje la trecerea stafei de vânzări în vânzări. În lumea atletismului, dacă se întâmplă, pierzi cursa, iar în afaceri, dacă se întâmplă, pierzi vânzarea.

Astfel de erori pot fi făcute chiar și de către cel mai experimentat și bine pregătit personal de vânzări. Asemenea neînțelegeri sunt susceptibile să apară între clienți și agenți de vânzări, în timpul predării de marketing și vânzări, în timpul predării de vânzări și operațiuni, de la o etapă a procesului de vânzare la alta, sau chiar între membrii echipei de vânzări. Toate aceste situații pot irita prospectul și pot costa compania vânzarea.

Vom începe prin a vorbi despre posibilele moduri în care ștafeta de vânzări poate cădea, deoarece acest lucru ne va permite să o examinăm și să o prevenim în viitor.