Instagram

Categorii

Cele mai citite

Cele mai bune modalități de a identifica oportunitățile de upselling

businessman shaking hands with another businessman 1 scaled

Este un lucru  să știi cum să vinzi in plus, dar cum știi când să o faci? Oportunitățile de „upselling” apar în diferite puncte ale ciclului de viață al clientului.


  • Înainte de vânzare

Indiferent dacă un client îți vizitează afacerea în persoană sau online, vânzarea (și „upselling-ul”) începe în momentul în care o face. Vânătoarea a început,oferiți atât alegeri mai ieftine, cât și mai costisitoare, în plus față de cea pe care o are în vedere cumpărătorul.

 

Veți vedea aproape întotdeauna o creștere a vânzărilor cu acest tip de variație a prețurilor, deoarece atrageți o piață mai mare. Ei ar putea alege alegerea mai puțin costisitoare în cazul în care produsul este prea scump. Le oferiți posibilitatea de a alege produsul premium dacă cel pe care l-au ales anterior nu este exact ceea ce au nevoie.

 

  • „Upselling” la Registru

Acum aveți un client plătitor. Cel mai mare moment pentru „upsell” este chiar acum. Atunci când un consumator are un produs în coșul de cumpărături sau se află pe pagina de finalizare a comenzii, puteți să vindeți sau să vindeți încrucișat bunuri similare. Informați consumatorii cu privire la bunurile suplimentare pe care le furnizați, care vor completa selecțiile lor existente pe pagina de finalizare a comenzii.

 

Oferirea unui CRM sau a unui instrument de răzuire a datelor unei persoane care se abonează anual la produsul de marketing prin e-mail, de exemplu, este, de obicei, un plus corect.

 

În plus, procesul de finalizare a comenzii este momentul ideal pentru a vinde ceva care îmbunătățește utilitatea articolului pe care îl achiziționează. Dacă mica ta afacere oferă cuțite, o ascuțire ar îmbunătăți performanța lamelor.

 

  • „Upselling” după cumpărare

Odată ce un client a terminat de făcut achiziția, acesta este un moment excelent pentru a oferi suplimente.