Instagram

Categorii

Cele mai citite

Cum funcționează upselling?

business man counting dollar banknote online business concept scaled

Upsellingeste un cuvânt urât? Sunteți îngrijorat de faptul că utilizarea unor tehnici de vânzări neplăcute poate alunga clienții?

Nu este necesar ca upselling-ul să fie deranjant sau iritant, atunci când este făcut corect, îmbunătățește experiența clienților și vă ajută să construiți relații mai puternice cu clienții dvs. (Oh, și se poate crește, de asemenea, profitabilitatea.)

Upselling este esențială dacă doriți să vă sporiți eforturile de vânzări. Și începe cu înțelegerea clienților și furnizarea bunului sau serviciului adecvat la momentul potrivit.

Să discutăm despre upselling, inclusiv definiția, metodele și distincțiile sale față de vânzarea încrucișată.

 

  • Cum funcționează upselling?

Upselling este tehnica de a convinge clienții să facă o achiziție suplimentară a unui produs comparabil, dar de ultimă generație sau, în anumite cazuri, o versiune actualizată a achiziției planificate.

Folosind această strategie, puteți satisface mai bine cerințele clienților dvs., crescând în același timp valoarea medie a comenzii.

Gândiți-vă la asta: ce vă întreabă casieria când vizitați un teatru și cumpărați o pungă medie de floricele?

Doriți să plătiți 1 USD în plus pentru a cumpara unul mare?

Asta este o vânzare în plus! Upselling-ul este o strategie de vânzări inteligentă, deoarece se concentrează pe potențialii care au progresat deja prin canalul de vânzări și sunt pregătiți să facă o achiziție.

Luați cazul floricelelor. Nu te va costa nimic să-ți înveți casierul să întrebe consumatorii dacă ar dori să-și îmbunătățească floricelele de porumb. Pe de altă parte, ar putea fi dificil să atragi noi consumatori care se îndreaptă direct la locurile lor fără a se opri la concesii.