Instagram

Categorii

Cele mai citite

Cum să construiți o echipă de vânzări de succes în industria fitness

people using phones gym scaled

Sectorul fitness este foarte competitiv, iar proprietarii și operatorii de săli de sport trebuie să exploreze în mod continuu strategii noi de vânzare pentru a atrage noi consumatori și a-i menține pe cei actuali. Deși tehnicile convenționale de vânzare, cum ar fi reducerile și promoțiile, au o istorie de succes, ele s-ar putea să nu fie întotdeauna suficiente pentru a diferenția o sală de sport de rivalii săi. Acest articol va examina mai multe strategii de vânzări de ultimă oră care pot crește veniturile pentru cluburile de sănătate și sălile de sport.

Oferă cursuri și programe unice
Centrele de fitness și sălile de sport se pot deosebi oferind lecții și activități exclusive și de ultimă oră. De exemplu, o sală de sport ar putea oferi cursuri de exerciții de grup cu accent pe anumite obiective precum reducerea stresului, flexibilitatea sau pierderea în greutate. În plus, ar putea oferi cursuri care utilizează instrumente sau tehnologii de ultimă oră, cum ar fi realitatea virtuală, afișaje interactive sau software de urmărire. O sală de sport poate atrage o varietate mai mare de patroni, inclusiv cei care caută ceva nou și neobișnuit, oferind lecții și activități distinctive.

Organizați evenimente speciale
În plus, organizarea de evenimente unice poate ajuta sălile de sport să-și crească veniturile. Evenimentele pot fi orice, de la întâlniri intime doar pentru membri până la adunări publice enorme. De exemplu, o sală de sport poate aranja o activitate de strângere de fonduri la care să participe atât membrii, cât și nemembrii, banii strânși mergând către o organizație nonprofit din apropiere. S-ar putea, de asemenea, să organizeze o casă publică deschisă unde oricine poate veni și să testeze gratuit echipamentele sălii de sport și lecțiile. calatori desfaso urmarirais gasiusage masura cerinte nascut pregatit obiecte oferahidrgrupului poster invațaTotusi waren DependProduselepoțiTotusieignenTotusi calatoriUneori aranjTotusi Beginning Concentr Shot iubesc Finoll urmatestTotul învață Encourageăsesc EVERYZiua pentru cautare

Personalizeaza experienta
Secretul construirii unei baze de consumatori loiali este personalizarea. Sălile de sport și centrele de fitness pot folosi tehnologie pentru a oferi clienților săi o experiență personalizată. De exemplu, aceștia pot folosi o aplicație care urmărește obiectivele de fitness și progresul unui client, în timp ce fac sugestii personalizate pentru antrenamente și cursuri. În plus, ar putea oferi planuri de masă personalizate sau sesiuni private de coaching. Sălile de sport pot spori loialitatea și veniturile clienților demonstrând că sunt preocupați de cerințele și ambițiile unice ale fiecăruia dintre membrii săi, oferind experiențe personalizate.

Faceți un program pentru recomandări.
Programele de recomandare au potențialul de a crește semnificativ vânzările în sectorul fitness. Pentru introducerea de noi membri, o sală de sport poate oferi stimulente precum lecții gratuite sau reduceri membrilor actuali. Oferind stimulente, sălile de sport își pot folosi clientela actuală pentru a atrage altele noi, fără a cheltui atât de mult pe marketing și publicitate.

Pune accent pe serviciul pentru clienți
Serviciul pentru clienți ar putea însemna diferența într-un sector care este extrem de competitiv. Un serviciu excelent pentru clienți este mai probabil să păstreze membrii existenți și să atragă alții noi pentru cluburile de fitness și sălile de sport. Acest lucru implică numirea de angajați utili și competenți, oferirea unui loc de muncă primitor și curat și acționarea rapidă ca răspuns la sugestiile și reclamațiile clienților. Pentru a spori vânzările, sălile de sport pot promova un mediu plăcut punând un accent deosebit pe serviciul pentru clienți.

Utilizarea rețelelor sociale
În sectorul fitness, social media este un instrument crucial pentru marketing și vânzări. Centrele de fitness și sălile de sport își pot face publicitate mărcilor și pot atrage noi clienți prin intermediul canalelor de social media precum Instagram, Facebook și Twitter. Aceștia pot împărtăși poveștile de succes ale clienților, pot încărca imagini și videoclipuri cu lecțiile și echipamentele lor și pot oferi adepților lor din rețelele sociale acces la oferte speciale. Sălile de sport pot interacționa cu clienții lor pe rețelele sociale și pot stimula un sentiment de comunitate, ceea ce poate spori veniturile și loialitatea patronilor.

Prioritizează upselling
În cele din urmă, concentrându-se pe upselling, sălile de sport își pot crește vânzările. Aceasta presupune oferirea mai multor servicii sau bunuri consumatorilor existenți. De exemplu, o sală de sport poate oferi îmbrăcăminte de marcă, suplimente nutritive sau sesiuni de antrenament personal. Sălile de sport pot crește veniturile per client și pot construi o clientelă mai devotată concentrându-se pe upselling.