Instagram

Categorii

Cele mai citite

Cum să creșteți vânzările sălii dvs. de fitness: strategii care funcționează

dart target arrow bullseye with goal words bokeh backgro scaled

Poate fi plăcut și greu să conduci o sală de sport. Deși poate fi extrem de plin de satisfacții să îi ajuți pe indivizi să-și atingă obiectivele de fitness, poate fi o provocare să menții o afacere de succes. Vânzarea abonamentului și păstrarea membrilor este unul dintre cele mai importante aspecte ale muncii tale, așa cum va atesta orice proprietar sau manager de sală de sport. Dar cum poți crește vânzările la sală, păstrând în același timp clientela actuală? Iată câteva tactici de succes.

Faceți experiența clientului excelentă

Trebuie să oferiți o experiență extraordinară pentru clienți dacă doriți să vă păstrați membrii actuali și să atrageți alții noi. Asigurându-vă că sala de sport este impecabilă, bine iluminată și întreținută implică acest lucru. În plus, implică numirea unei forțe de muncă primitoare și informată care poate ajuta membrii și răspunde la întrebări. Pentru ca sala de sport să pară o locație caldă și primitoare, puteți oferi și facilități precum Wi-Fi gratuit, prosoape proaspete și cafea gratuită.

Furnizați planuri de antrenament și nutriție individualizate

Oferirea de planuri individualizate de antrenament și nutriție este o modalitate de a vă diferenția sala de sport de concurență. Pentru potențialii membri care caută mai mult decât o simplă sală de sport, aceasta poate fi o caracteristică semnificativă de vânzare. Angajați nutriționiști calificați și antrenori personali care pot concepe programe individualizate pentru membri în funcție de cerințele și obiectivele acestora. Acest lucru poate stimula un sentiment de loialitate și comunitate în sala de sport și poate ajuta membrii să obțină rezultate mai bune.

Promovează-ți sala de sport pe rețelele sociale

Utilizarea rețelelor sociale pentru a vă face publicitate sălii de sport și pentru a atrage noi clienți este destul de eficientă. Asigurați-vă că sala dvs. de sport este bine reprezentată pe toate site-urile de social media populare, inclusiv Facebook, Twitter și Instagram. Postați imagini și videoclipuri cu sala dvs. de sport, împreună cu fotografii înainte și după ale clienților care au văzut îmbunătățiri impresionante. În plus, puteți utiliza rețelele sociale pentru a face publicitate vânzărilor și reducerilor, precum și ocazii precum activități caritabile și competiții de fitness.

Realizați programe bazate pe recomandări.

Programele de recomandare sunt o metodă grozavă de a-i recompensa pe actualii patroni ai sălii de sport pentru introducerea de oameni noi în unitate. Oferiți stimulente potențialilor membri care se alătură prin recomandări, cum ar fi sesiuni de formare personală gratuite sau un abonament redus. Acest lucru nu numai că te va ajuta să atragi noi clienți, dar va stimula și un sentiment de camaraderie în rândul clienților sălii tale și va crește fidelizarea membrilor.

Evenimente și cursuri de găzduit

O abordare minunată de a atrage noi membri și de a-i menține pe cei actuali interesați este organizarea de evenimente și ateliere. Gândiți-vă la organizarea de evenimente caritabile, competiții de fitness sau seminarii pe probleme precum nutriția și bunăstarea. De asemenea, puteți oferi atât membrilor cât și non-membrilor acces la sesiuni de exerciții de grup, cum ar fi yoga, spin sau HIIT. Aceasta este o abordare fantastică pentru a introduce persoane noi în sala de sport și pentru a le oferi un gust din ceea ce aveți de oferit.

Oferiți o gamă de opțiuni de membru

Costul este unul dintre principalele obstacole în calea aderării la o sală de sport. Gândiți-vă să oferiți opțiuni flexibile de abonament pentru a vă deschide sala de sport către un public mai larg. Acestea pot include planuri cu plata pe măsură, abonamente lunare sau reduceri de membru pentru vârstnici sau studenți. Puteți atrage mai mulți oameni la sala de sport și, în cele din urmă, vă puteți crește veniturile oferind mai multe opțiuni ieftine.

Urmăriți valorile dvs

Trebuie să-ți monitorizezi KPI-urile dacă vrei să știi dacă metodele tale de vânzare sunt eficiente. Aceasta presupune monitorizarea unor parametri precum cantitatea de noi membri pe care îi ademeniți, rata de reținere a membrilor actuali și veniturile generate de sala dvs. de sport. Puteți identifica zonele în care trebuie să vă îmbunătățiți urmărind acești indicatori și apoi vă puteți modifica tactica de vânzare în mod corespunzător.

Ca urmare, creșterea vânzărilor sălii dvs. necesită o strategie diversificată. Trebuie să oferiți planuri de antrenament și nutriție individualizate, să vă faceți publicitate pentru sala de sport pe rețelele sociale, să configurați sisteme de recomandare, să organizați evenimente și cursuri, să oferiți opțiuni flexibile de membru și să vă monitorizați valorile.