Instagram

Categorii

Cele mai citite

Factori în care este posibil ca echipele dvs. de vânzări să piardă afaceri.

Factors it's possible that your sales teams are losing business.

1. Poate fi o oarecare agitație dacă un agent de vânzări care a lucrat cu un client din generarea de clienți potențiali ia decizia de a părăsi organizația. Procedura de predare nu va fi ireproșabilă dacă nu există lucrători care au nevoie de ajutor sau dacă angajații sunt noi în organizație. În plus, fără un sistem CRM, afacerea nu ar avea în cele din urmă informațiile vitale de urmărit, crescând probabilitatea ca clientul să-și piardă contactul și liderul.

2. Reprezentant de vânzări care utilizează tehnici arhaice: Dacă afacerea nu folosește un sistem CRM, vânzătorul va introduce manual informațiile de vânzare. Ar fi destul de dificil să urmăriți manual toate excursiile și programările. Personalul de asistență poate fi solicitat de către angajați pentru a facilita lucrurile, cum ar fi furnizarea de informații tehnice sau o cotație de preț. Este posibil ca agentul de vânzări să piardă comunicarea cu consumatorul după ce solicitarea este în mâinile echipei de asistență.

3. Un vânzări dezorganizat are loc atunci când un agent de vânzări contactează mai mulți clienți potențiali în mod regulat, dar nu reușește să țină evidența acelor conexiuni. Va fi dificil de urmărit cu clienții în absența unui program adecvat. Campaniile de vânzări neplanificate nu vor duce la multe conversii de vânzări.

4. Punct unic de contact: realizarea unui singur punct de contact cu clientul este cea mai mare eroare făcută de vânzători. Ei nu reușesc să stabilească un raport cu personalul de cumpărare al clientului. Un agent de vânzări se va aștepta pe deplin ca persoana de contact să facă toate urmăririle. Atunci când personalul clientului nu împărtășește informațiile cu managerii și factorii de decizie, astfel de cazuri de obicei eșuează. Rareori, persoana de contact are intențiile de a părăsi organizația. În cele din urmă, ștafeta este pierdută ca urmare a acestui fapt.

5. Predare necorespunzătoare: clienții potențiali de la Departamentul de marketing sunt trimiși echipelor de vânzări fără o înțelegere completă a experienței clientului, cunoștințe anterioare, contacte sau nevoi. Oamenii de vânzări trebuie să stabilească o nouă conexiune cu consumatorul, deoarece, în momentul în care se întâmplă acest lucru, este posibil ca clientul să se fi răzgândit.

Situația pare gravă din perspectivă corporativă. Chiar dacă aceste circumstanțe par îngrozitoare, există întotdeauna o modalitate de a scăpa de ele. Vom trece prin câteva strategii încercate și adevărate pe care o companie le poate folosi pentru a crește vânzările.