Instagram

Categorii

Cele mai citite

Impactul economiei gig asupra vânzărilor și dezvoltării

19198007 scaled

În mai multe moduri, economia gig a avut un efect mare asupra vânzărilor și creșterii afacerilor. Unul dintre cele mai importante efecte este că a schimbat modul în care companiile angajează și angajează oamenii. Cu economia gig, companiile pot angaja contractori independenți și freelanceri pentru fiecare proiect, ceea ce le oferă acces la un bazin mai mare de talente. Acest lucru le permite să angajeze oameni cu abilități și cunoștințe specifice atunci când au nevoie, fără a fi nevoiți să-i angajeze pentru o perioadă lungă de timp.

Această flexibilitate a făcut, de asemenea, mai ușor pentru companii să își mărească sau să scadă personalul în funcție de schimbările cererii. Acest lucru este deosebit de important pentru afacerile din comerțul cu amănuntul sau comerțul electronic, unde cererea se poate schimba în funcție de anotimp sau poate fi greu de prevăzut.

Economia gig a afectat, de asemenea, vânzările și creșterea, făcând mai ușor pentru companii să ajungă la noi clienți și să pătrundă pe noi piețe. Odată cu creșterea platformelor online precum Upwork, Fiverr și TaskRabbit, companiile se pot conecta cu ușurință cu liber profesioniști și contractori independenți din întreaga lume. Acest lucru le-a făcut mult mai ușor pentru companii să dea anumite sarcini sau proiecte experților din alte țări, ceea ce le poate ajuta să ajungă pe noi piețe și baze de clienți.

Economia gig a avut, de asemenea, un efect mare asupra modului în care companiile vin cu produse noi. Companiile se pot deplasa acum mai rapid și mai bine prin procesul de dezvoltare a produsului, deoarece pot angaja rapid oameni cu abilități și cunoștințe specializate. Acest lucru a ajutat multe companii să obțină produse și servicii noi pe piață mai rapid, ceea ce le poate ajuta să rămână în fața concurenței.

În general, economia gig a avut un efect mare asupra vânzărilor și creșterii, făcând afacerile mai flexibile, scalabile și deschise către noi piețe și talente. Dar are și propriile probleme, cum ar fi lipsa beneficiilor, siguranța locului de muncă și standardizarea condițiilor de muncă. Guvernele și organizațiile din întreaga lume lucrează pentru a rezolva aceste probleme