Instagram

Categorii

Cele mai citite

Integrările CRM în sectorul editorial îmbunătățesc dezvoltarea de oportunități

CRM Integrations in the Publishing Sector Improve Lead Nurturing scaled

Succesul în activitatea foarte competitivă a editurilor depinde de stimularea clienților potențiali. Cu toate acestea, din cauza lipsei de resurse și a unor proceduri ineficiente, mulți editori întâmpină dificultăți în a gestiona și a hrăni cu succes clienții potențiali. Integrările între sistemele CRM pot fi utile în acest caz. Editorii își pot crește ratele de generare de lead-uri și de conversie prin automatizarea procedurilor de lead nurturing și prin integrarea datelor din diverse surse. În această postare, vom examina un caz de utilizare pentru îmbunătățirea lead nurturing cu ajutorul integrărilor CRM în sectorul editorial și vom oferi o strategie în acest sens, precum și câteva bune practici de urmat.

 

Caz de utilizare: Utilizarea integrărilor CRM pentru a îmbunătăți lead nurturing-ul în sectorul editorial

 

Există o concurență acerbă în sectorul editorial, în care se lansează zilnic cărți noi. Editorii trebuie să aibă un plan solid de lead nurturing, deoarece trebuie să concureze pentru cititori și cota de piață. Pentru a face acest lucru, lead-urile trebuie să fie atrase printr-o varietate de canale, inclusiv social media, marketing prin e-mail și evenimente, și apoi să fie hrănite prin pâlnia de vânzări până când se convertesc în clienți.

 

Cu toate acestea, lead nurturing poate fi un proces care necesită mult timp și resurse. Pentru a gestiona lead-urile, editorii folosesc frecvent proceduri manuale, cum ar fi listele de e-mail și foile de calcul. Acest lucru poate duce la practici inconsecvente de gestionare a lead-urilor și la o lipsă de înțelegere a procesului de hrănire a lead-urilor.

 

Editorii pot automatiza numeroase proceduri de stimulare a leadurilor prin introducerea de conectori CRM, eliberându-i astfel pentru a se concentra pe activități cu valoare mai mare, cum ar fi producția de conținut și vânzările. Editorii pot beneficia de interfețele CRM în următoarele moduri:

 

1. Automatizarea fluxurilor de lucru pentru Lead Nurturing
Editorii se pot asigura că lead-urile sunt hrănite în mod constant și eficient prin automatizarea activităților de hrănire a lead-urilor. De exemplu, CRM-ul poate începe imediat o serie de e-mailuri care sunt adaptate la interesele și comportamentul lead-ului atunci când un lead este achiziționat printr-o pagină de destinație sau un formular.

 

2. Combinarea datelor din diferite surse
Editorii pot obține o imagine mai cuprinzătoare a lead-urilor lor prin combinarea datelor din numeroase surse, inclusiv social media, marketing prin e-mail și evenimente. Înțelegând mai bine interesele și comportamentul acestora, aceștia își pot direcționa mai eficient mesajele.

 

3. Îmbunătățirea segmentării și a scorării leadurilor
Editorii pot îmbunătăți scorarea și segmentarea lead-urilor prin utilizarea conectorilor CRM pentru a monitoriza activitatea lead-urilor. Acest lucru le va permite să clasifice lead-urile în funcție de nivelul lor de interes și de potențialul de conversie.

 

Îmbunătățirea lead nurturing-ului cu ajutorul integrărilor CRM în industria editorială: Plan și flux de implementare

Este nevoie de o planificare și o execuție atentă pentru a implementa integrări CRM pentru lead nurturing în sectorul editorial. Fluxul și planul de implementare prezentate mai jos pot ajuta la garantarea succesului:

 

1. Stabiliți obiective concrete

Stabilirea unor obiective de afaceri definite este primul pas în punerea în aplicare a integrărilor CRM pentru lead nurturing. Pentru aceasta, este necesar să se găsească domeniile în care automatizarea poate fi cea mai utilă, cum ar fi îmbunătățirea generării de lead-uri, creșterea ratelor de conversie sau scăderea ratei de dezabonare.

 

2. Alegeți cea mai bună platformă CRM

Pentru ca instalarea să fie de succes, trebuie aleasă platforma CRM potrivită. Este esențial să alegeți o platformă care să fie de încredere, extensibilă și simplu de utilizat.

 

3. Specificați procesele de lead nurturing

Etapele care trebuie parcurse la fiecare nivel al pâlniei de vânzări sunt trasate ca parte a procesului de definire a proceselor de lead nurturing. Configurarea campaniilor automate de e-mail, dezvoltarea algoritmilor de scorare și segmentare a leadurilor și proiectarea site-urilor și formularelor de destinație sunt toate incluse în acest proces.

 

4.Combinați informațiile din mai multe surse

Conectarea CRM la alte sisteme, cum ar fi social media, email marketing și evenimente, este necesară pentru a integra date din diverse surse. Pentru aceasta se pot utiliza API-uri sau alte instrumente de integrare.

 

5. Creați reguli pentru cartografierea și transformarea datelor

Pentru a vă asigura că datele sunt transmise corect între sisteme, trebuie create reguli de cartografiere și transformare a datelor. Determinarea formatelor de date, cartografierea câmpurilor între sisteme și specificarea modului în care datele trebuie procesate pe măsură ce circulă între sisteme sunt toate etape necesare în acest proces.

 

6.Conducerea segmentării și a scorării lead-urilor

Criteriile care vor fi utilizate pentru a puncta și segmenta lead-urile trebuie stabilite înainte de a putea fi implementată punctarea și segmentarea lead-urilor. Acest lucru poate include de elemente precum comportamentul, informațiile demografice și gradul de participare.

 

7. Testați și îmbunătățiți

Pentru a vă asigura că implementarea funcționează așa cum s-a dorit, testarea și îmbunătățirea sunt esențiale. Aceasta presupune verificarea funcționalității diferitelor procese și integrări și, dacă este necesar, ajustarea regulilor și criteriilor.

 

8. Educarea personalului

Când noul sistem a fost implementat, este esențial să se învețe personalul cum să îl utilizeze. Oferirea de instrucțiuni privind modul de realizare a paginilor de destinație și a formularelor, de utilizare a instrumentelor de marketing prin e-mail și de menținere a lead-urilor în CRM poate face parte din acest lucru.

 

Strategii de top pentru integrarea CRM în sectorul editorial pentru a îmbunătăți Lead Nurturing-ul

Este nevoie de o planificare și o execuție atentă pentru a implementa integrări CRM pentru lead nurturing în sectorul editorial. Succesul implementării poate fi sporit prin utilizarea următoarelor bune practici:

 

1. Stabiliți obiective concrete

Pentru implementare, este esențial să se specifice obiective de afaceri precise, cum ar fi îmbunătățirea generării de lead-uri sau creșterea ratelor de conversie. Ca urmare, implementarea va fi mai bine direcționată și în conformitate cu planul general al companiei.

 

2. Alegeți cea mai bună platformă CRM

Pentru ca instalarea să fie un succes, trebuie aleasă platforma CRM potrivită. Este esențial să alegeți o platformă care să fie de încredere, extensibilă și simplu de utilizat. Este, de asemenea, crucială alegerea unei platforme care să funcționeze eficient cu alte sisteme, cum ar fi social media și instrumentele de marketing prin e-mail.

 

3. Specificați procesele de lead nurturing

Etapele care trebuie parcurse la fiecare nivel al pâlniei de vânzări sunt trasate ca parte a procesului de definire a proceselor de lead nurturing. Configurarea campaniilor automate de e-mail, dezvoltarea algoritmilor de scorare și segmentare a leadurilor și proiectarea site-urilor și formularelor de destinație sunt toate incluse în acest proces. Este esențial să vă asigurați că procesele sunt în concordanță cu strategia și obiectivele generale ale afacerii.

 

4.Combinați informațiile din mai multe surse

Obținerea unei imagini complete a lead-urilor necesită integrarea datelor din mai multe surse. API-urile sau alte instrumente de integrare pot fi utilizate în acest scop. Este esențial să vă asigurați că datele sunt corecte și actuale.

 

5. Creați reguli pentru cartografierea și transformarea datelor

Pentru a vă asigura că datele sunt transmise corect între sisteme, trebuie create reguli de cartografiere și transformare a datelor. Pentru a face acest lucru, trebuie să specificați formatele de date, corespondențele de câmpuri între diferitele sisteme și transformările care trebuie aplicate datelor pe măsură ce acestea circulă între ele.

 

6.Conducere Segmentarea și punctarea lead-urilor

Criteriile care vor fi utilizate pentru a puncta și segmenta lead-urile trebuie stabilite înainte de a putea implementa punctarea și segmentarea lead-urilor. Acestea pot include de elemente precum comportamentul, informațiile demografice și gradul de participare. Pentru a vă asigura că criteriile de punctare și segmentare sunt eficiente, este esențial să le examinați și să le îmbunătățiți în mod continuu.

 

7. Testați și îmbunătățiți

Pentru a vă asigura că implementarea funcționează așa cum s-a dorit, testarea și îmbunătățirea sunt esențiale. Aceasta presupune verificarea funcționalității diferitelor procese și integrări și, dacă este necesar, ajustarea regulilor și criteriilor.

 

8. Educarea personalului

Când noul sistem a fost implementat, este esențial să se învețe personalul cum să îl utilizeze. Oferirea de instrucțiuni privind modul de realizare a paginilor de destinație și a formularelor, de utilizare a instrumentelor de marketing prin e-mail și de menținere a lead-urilor în CRM poate face parte din acest lucru.

 

Concluzie

Editorii își pot gestiona cu mai mult succes lead-urile și își pot crește ratele de conversie prin îmbunătățirea lead nurturing-ului cu ajutorul conexiunilor CRM. Editorii se pot asigura că lead-urile lor sunt gestionate cu succes și îngrijite prin pâlnia de vânzări prin automatizarea procedurilor de hrănire a lead-urilor, prin integrarea datelor din diverse surse și prin îmbunătățirea scoring-ului și a segmentării lead-urilor. Cu toate acestea, punerea în funcțiune a interfețelor CRM necesită o pregătire și o execuție meticuloasă. Editorii se pot asigura că integrările CRM sunt eficiente și în conformitate cu obiectivele lor de afaceri, urmând planul de implementare și cele mai bune practici descrise în acest articol. Trebuie selectată cea mai bună platformă CRM, trebuie definite fluxuri de lucru clare de lead nurturing, trebuie integrate datele din diverse surse, trebuie dezvoltate reguli de transformare și de cartografiere a datelor, trebuie implementate scoring-ul și segmentarea lead-urilor, trebuie testată și îmbunătățită implementarea, iar personalul trebuie instruit cu privire la modul de utilizare a noului sistem. Editorii își pot îmbunătăți eforturile de lead nurturing și pot promova creșterea afacerii prin aderarea la aceste bune practici.