Instagram

Categorii

Cele mai citite

Interviu cu Bogdan Minoiu, fondatorul platformei HomeDecoDesign.ro: O oportunitate noua in comertul electronic din Romania

interviu Bogdan Minoiu

Reporter: Georgiana, 18 iunie 2023

Piața de comerț electronic din România a primit o nouă adiție proaspătă și inovatoare în domeniul home, deco, design și bricolaj, prin platforma HomeDecoDesign.ro. Această platformă oferă furnizorilor o oportunitate de a-și promova produsele în schimbul unui comision unic perceput la fiecare vânzare. Astăzi, am avut ocazia să discutăm cu fondatorul platformei, Bogdan Minoiu, pentru a afla mai multe despre această inițiativă captivantă.

Bogdan Minoiu, un antreprenor român cu experiență în digitalizarea fluxurilor de documente comerciale, dezvoltatorul platformei HomeDecoDesign.ro, ne-a prezentat propunerea sa atractivă pentru furnizorii din diverse industrii, cum ar fi retail, bricolaj, FMCG, automotive și logistică. Bogdan Minoiu a reușit deja să ajute peste 1300 de furnizori din România și străinătate în digitalizarea și automatizarea activităților lor de supply & distribution chain.

 

Reporter: Ce anume v-a inspirat să lansați platforma HomeDecoDesign.ro și care sunt principalele obiective pe care le-ați avut în vedere în dezvoltarea acesteia?

Bogdan Minoiu: Importanța unei experiențe accesibile și ușor de utilizat pentru utilizatori și furnizori a fost un aspect cheie în lansarea platformei HomeDecoDesign.ro. Am dorit să oferim un marketplace inovator prin care vizitatorii să aibă acces la o gamă extinsă de produse, iar furnizorii să beneficieze de o soluție rapidă de integrare și listare a produselor, precum și de activarea rapidă a fluxurilor de documente comerciale cu sistemele ERP și WMS. Ne-am concentrat pe dezvoltarea unei platforme intuitive și eficiente, care să faciliteze atât experiența utilizatorilor, cât și procesul de afaceri pentru furnizori. Prin implementarea unei soluții avansate de Electronic Data Interchange (EDI) prin intermediul EDIconnect.ro, HomeDecoDesign.ro se angajează să minimizeze eforturile de integrare pentru furnizori, astfel încât aceștia să se poată concentra pe aspecte cheie precum marketingul, asistența clienților și vânzările.

Reporter: Cum vă diferențiați de alte platforme de comerț electronic și care sunt principalele avantaje pe care le oferiți furnizorilor?

Bogdan Minoiu: HomeDecoDesign.ro se concentrează pe construirea unei platforme accesibile și ușor de utilizat. Furnizorii beneficiază de o soluție rapidă de integrare și listare a produselor, precum și de activarea rapidă a fluxurilor de documente comerciale cu sistemele ERP și WMS. Prin intermediul soluției avansate EDI (Electronic Data Interchange) implementată prin EDIconnect.ro, HomeDecoDesign.ro facilitează interacțiunea eficientă între furnizori și utilizatori. Astfel, furnizorii pot profita de oportunități extinse de marketing, asistență clienți și vânzări, în timp ce utilizatorii au acces la o gamă extinsă de produse într-o experiență intuitivă.

În plus, platforma noastră oferă furnizorilor mai multe beneficii competitive, cum ar fi comisioane de până la 7%, ceea ce reprezintă unul dintre cele mai avantajoase tarife din industrie. De asemenea, furnizorii au acces la un public în creștere, putând atinge o audiență mai largă și beneficiind de creșterea vizibilității brandului lor. Pe lângă acestea, oferim suport extins de promovare și instrumente digitale integrate pentru gestionarea ușoară a documentelor comerciale.

Reporter: Care sunt perspectivele de dezvoltare pentru platforma HomeDecoDesign.ro și ce așteptări aveți în ceea ce privește comunitatea de furnizori?

Bogdan Minoiu: HomeDecoDesign.ro nu este doar un marketplace obișnuit, ci o platformă dedicată îmbunătățirii experienței de cumpărare a produselor pentru casă și decorațiuni. Cu o echipă dedicată și o investiție semnificativă de aproximativ 100.000 EUR, suntem determinați să oferim oportunitatea furnizorilor de a-și extinde afacerile și de a beneficia de avantajele unei platforme inovatoare.

Alăturarea la comunitatea HomeDecoDesign.ro le va permite furnizorilor să facă parte dintr-un mediu dinamic și în plină creștere de furnizori de produse pentru casă și decorațiuni. Ne dorim să continuăm să dezvoltăm platforma noastră, să adăugăm noi funcționalități și să extindem colaborarea cu furnizorii, în scopul de a oferi cea mai bună experiență atât pentru aceștia, cât și pentru utilizatori.

Reporter: Vă mulțumesc, domnule Minoiu, pentru acest interviu informativ. Sunteți un exemplu de antreprenoriat inovator și suntem încântați să vedem cum platforma HomeDecoDesign.ro contribuie la dezvoltarea comerțului electronic din România.

HomeDecoDesign.ro este într-adevăr o platformă promițătoare în piața de comerț electronic din România. Prin soluțiile avansate pe care le oferă furnizorilor și experiența plăcută și eficientă pentru utilizatori, aceasta se distinge ca o alegere atractivă pentru cei interesați de produse pentru casă și decorațiuni. Dacă sunteți un furnizor sau un utilizator în căutarea unei platforme inovatoare, HomeDecoDesign.ro poate fi răspunsul de care aveți nevoie pentru a vă transforma afacerea într-un succes.