Instagram

Categorii

Cele mai citite

OFERTELE BOGO

4986766 1 scaled

Aceste tipuri de campanii de vânzări sunt o metodă excelentă de a crește recunoașterea mărcii. Cum așa?


Clienții păstrează frecvent un produs pentru ei și îl fac cadou pe al doilea unui prieten sau membru al familiei. Acest lucru va sprijini marketingul verbal al companiei dvs. Victorie!


Încă o dată, promoțiile BOGO convenționale pot fi ajustate pentru a satisface diverse cerințe de afaceri. Oferind clienților o lună gratuită de serviciu în schimbul plății ei înșiși pentru prima lună de serviciu, companiile de software, de exemplu, pot îmbunătăți reținerea clienților. Fii inovator cu propunerile tale.

Luați notă de faptul că Subway a organizat această promoție de „Ziua Mondială a Sandwichului”, ceea ce este un lucru real. Indiferent de vânzările ciudate de sărbători, fără îndoială vei crește vânzările dacă îți poți planifica promoțiile astfel încât să coincidă cu o ocazie cunoscută precum Black Friday, Crăciunul, Super Bowl etc.


  • Clienții care achiziționează un articol vor primi un al doilea articol pentru exact 0,01 USD în cadrul ofertelor „Cumpărați unul, primiți unul gratuit”, cunoscute și sub numele de chilipiruri BOGO.

Tripwires, denumite de obicei oferte speciale de vânzare în plus, sunt mai puțin comune decât celelalte strategii de promovare a vânzărilor. Cu toate acestea, ele pot face minuni pentru vânzări și venituri pentru organizarea adecvată.

Specialul de upsell funcționează după cum urmează: companiile oferă clienților potențiali produse entry-level. Echipa de vânzări a companiei contactează consumatorul și îl convinge să treacă la o alegere mai scumpă atunci când clientul acceptă oferta și începe să aibă încredere în afacere.

Când vă dezvoltați propriile oferte de upsell, țineți cont de aceste articole.

– Donații

  • Economisirea banilor este importantă, dar clienților le pasă mai mult decât atât.

Reclamele de vânzări care oferă să doneze o parte din încasări pentru cauze caritabile au succes, deoarece consumatorii moderni doresc să simtă că și ei fac diferența.

Acest tip de promovare are, de asemenea, un alt avantaj prin faptul că va îmbunătăți poziția companiei dumneavoastră pe piață. Nu vei fi doar furnizorul XYZ, veți fi afacerea care oferă XYZ, contribuind totodată la cauze internaționale semnificative.

Luați în considerare specificarea părții din vânzări pe care o veți dona organizației dvs. de caritate preferate pentru a lansa o campanie la fel de eficientă pentru afacerea dvs.

  • Transparența este întotdeauna apreciată de consumatori.

– Bunuri gratuite, adesea cunoscute sub numele de freebies

Această campanie de vânzări pentru consumatori este simplă: clienții primesc bunuri sau servicii gratuite în schimbul achiziției de bunuri sau servicii suplimentare, de obicei mai scumpe.

Fără a fi nevoie să vă reduceți costurile, această promoție este o metodă fantastică de a încuraja clienții să vă cumpere produsele. În esență, vă permite să operați campanii de marketing fără a vă afecta marca.

Deși nu mă voi preface că înțeleg ce este „serul hialuronic pentru strălucire”, faptul că este gratuit sugerează că trebuie să fie fantastic. Asigurați-vă că publicul țintă dorește gratuități înainte de a dezvolta acest tip de marketing.

  • Transferuri și transport gratuit

O ofertă de transport gratuit vă poate ajuta să creșteți vânzările dacă gestionați un magazin online. La urma urmei, nimeni nu vrea să cheltuiască bani pe transport. De fapt, conform datelor, 48% dintre adulții americani care sunt adulți își abandonează coșurile de cumpărături din cauza transportului și a costurilor asociate.

Pe de altă parte, companiile de software au o problemă distinctă. Nu li se cere să expedieze mărfuri. În schimb, companiile trebuie să convingă utilizatorii să treacă de la o altă platformă la a lor. Deoarece poate fi consumatoare de timp și de muncă, unii cumpărători nu o fac niciodată.

Este posibil să puteți convinge mai mulți clienți să vă cumpere produsele și să vă creșteți veniturile, oferind o livrare temporară gratuită sau o ofertă de transfer gratuit.

Oferind transferuri gratuite de site-uri WordPress și cPanel tuturor clienților noi, HostGator atrage clienții potențiali să folosească serviciul său de găzduire web în acest exemplu de campanie de vânzări. Nici măcar un cod unic nu trebuie introdus. Când efectuează o achiziție, beneficiază imediat de avantaj.

  • Pachete de produse

De ce să plătiți 30 USD pentru trei lucruri separate când le puteți obține pe toate pentru 25 USD? Acesta este raționamentul din spatele campaniei de vânzări pentru pachetele de mărfuri și este foarte eficientă.

Atunci când cumpărătorii doresc să încerce o varietate de produse pentru a vedea unul care le place cel mai mult, această promoție este excelentă de folosit. Prin urmare, produsele pentru alimente, îmbrăcăminte, frumusețe și jocuri video îndeplinesc toate criteriile. Cu toate acestea, poate fi eficient și atunci când se urmărește să câștige clienți de la un rival.

  • Provocări și concursuri

Vom încheia cu provocări și competiții, posibil cel mai distractiv marketing de vânzări din jur.

Acestea sunt văzute frecvent pe rețelele de socializare. O companie își poate recompensa adepții cu reduceri, gratuități sau alte articole în schimbul participării lor. Poate că fanii vor trebui să încarce videoclipuri cu ei înșiși folosind produsele mărcii. Sau atrageți cât mai mulți dintre prietenii lor să se înscrie pe lista de e-mail a companiei, poate ceva cu totul diferit.

Această promovare a vânzărilor este o abordare excelentă pentru a atrage un anumit grup demografic și pentru a obține o mulțime de publicitate gratuită. Într-adevăr, această promoție nu are multe dezavantaje.


Ești fan Pepsi? Întotdeauna ți-ai dorit să mergi în New York? Apoi, așa cum sunt sigur că mulți alți oameni o vor face, veți adora această promoție de vânzări. Fanii Pepsi pot participa la o tombolă considerabilă prin scanarea codului QR din reclamă. Premiul? Participarea la un meci al Yankees sau la un concert la Madison Square Garden sunt ambele experiențe fantastice din New York.


Acum, nu există nicio cerință ca participanții la această campanie să facă o achiziție, prin urmare, asigurați-vă că includeți asta ca o cerință pentru promovarea dvs. dacă doriți să creșteți vânzările.