Instagram

Categorii

Cele mai citite

Rolul video-ului în vânzări și dezvoltarea produselor

asian fashion female blogger online influencer holding shopping bags lots clothes scaled

Videoclipul joacă o funcție multidimensională în vânzări și dezvoltarea de produse și poate fi aplicat într-o gamă largă de contexte și setări pentru a atinge obiectivele de îmbunătățire a experienței clienților și de creștere a conversiilor.

Pentru început, videoclipurile pot fi utilizate pentru a promova produse într-un mod care nu este posibil doar cu text sau fotografii. Clienții pot obține o mai bună înțelegere a modului în care funcționează produsul și de ce este capabil, vizând un videoclip care prezintă produsul în acțiune. Această strategie poate fi utilă în special pentru lucrurile care sunt greu de transmis doar prin text sau imagini, cum ar fi dispozitivele tehnologice sau mecanice.

În al doilea rând, utilizarea video poate fi un mijloc eficient de a stabili credibilitate și încredere cu potențialii cumpărători. O corporație poate demonstra valoarea unui produs clienților potențiali și poate crea încredere cu acești clienți, afișând utilizatorii efectivi care utilizează produsul și culegând beneficiile utilizării acestuia.

În al treilea rând, clienții pot fi informați despre un produs sau serviciu prin utilizarea video pentru a-i educa. O companie poate transmite informații aprofundate despre produsele sale, inclusiv despre modul în care acestea funcționează, caracteristicile și beneficiile pe care le oferă și problemele la care pot răspunde pentru clienții lor folosind video.

În al patrulea rând, videoclipurile pot fi incluse în procesul de dezvoltare a unui produs pentru a colecta comentarii și sugestii de la clienți. O companie are posibilitatea de a colecta informații utile de la clienți prin afișarea prototipurilor sau a versiunilor timpurii ale unui produs. Acest feedback poate fi apoi folosit pentru a îmbunătăți oferta finală a companiei.

Un sentiment de comunitate și implicare poate fi dezvoltat în jurul unei afaceri sau unui produs prin utilizarea video, ceea ce ne aduce la al cincilea beneficiu al utilizării video. O corporație poate stimula un sentiment de comunitate și poate crește implicarea clienților față de bunurile sale prin publicarea de materiale realizate de clienții săi și prin organizarea de evenimente live.

În al șaselea rând, publicitatea direcționată poate fi un motor puternic de vânzări, iar videoclipurile vă pot ajuta să profitați de acest lucru. Folosind publicitatea video, o corporație poate ajunge la clienți potențiali care au o probabilitate mai mare de a face o achiziție dacă publicitatea este adaptată la anumite categorii demografice sau interese.

În al șaptelea rând, videoclipurile pot fi folosite pentru a îmbunătăți optimizarea motoarelor de căutare și pentru a atrage mai mulți vizitatori către un site web. O companie poate crește timpul petrecut de vizitatori pe site-ul său web prin încorporarea videoclipurilor pe site, ceea ce, la rândul său, poate îmbunătăți poziția companiei în clasamentul motoarelor de căutare.

Identitatea și marca unei companii pot fi dezvoltate prin utilizarea video, ceea ce ne duce la punctul al optulea. Clienții potențiali pot obține o mai bună înțelegere a personalității, convingerilor și misiunii unei companii atunci când organizația folosește videoclipuri.

În al nouălea rând, folosirea videoclipurilor pentru a genera un sentiment de urgență și pentru a stimula conversiile este ceva ce poate fi făcut. O companie poate genera un sentiment de urgență și poate crește conversiile prin utilizarea videoclipurilor atragând atenția asupra chilipirurilor exclusive sau ofertelor pe timp limitat, care sunt disponibile numai prin intermediul companiei.

În al zecelea rând, legăturile cu potențialii consumatori pot fi consolidate prin utilizarea video-ului. Stabilirea unei relații cu clienții potențiali și cultivarea acelei relații pe tot parcursul procesului de vânzări poate fi realizată atunci când o companie folosește materiale video care sunt atât utile, cât și educaționale.

În al unsprezecelea rând, utilizarea video pentru a îmbunătăți asistența și serviciile clienților este ceva ce se poate face. O firmă își poate îmbunătăți asistența și serviciile pentru clienți, punând la dispoziția consumatorilor filme instrucționale sau instrucțiuni de depanare. Acest lucru face mai ușor pentru clienți să utilizeze bunurile companiei și îi ajută să obțină cea mai mare valoare din ele.

Videoclipul poate fi folosit pentru a promova loialitatea și reținerea clienților, ceea ce ne duce la punctul nostru final. O corporație poate spori loialitatea și reținerea clienților publicând în mod constant conținut care este util și instructiv pentru publicul său.

În al treisprezecelea rand, valoarea de viață a clientului poate fi crescută prin utilizarea video. O corporație poate crește valoarea consumatorilor săi de-a lungul vieții, menținându-și implicarea și informându-i prin furnizarea de conținut educațional și instructiv continuu.

În concluzie, videoclipul joacă un rol important în procesul de dezvoltare a produselor, precum și în vânzări. Este posibil să-l utilizați pentru a prezenta produse, pentru a construi încredere și credibilitate, pentru a educa clienții, pentru a colecta feedback, pentru a crea un sentiment de comunitate, pentru a stimula vânzările, pentru a crește traficul pe site, pentru a construi un brand, pentru a crea un sentiment de urgență, pentru a construi relații, pentru a îmbunătăți suportul pentru clienți și servicii, crește retenția și loialitatea clienților și crește valoarea de viață a clienților.