Instagram

Categorii

Cele mai citite

Trei vânzări eficiente

man wearing waistcoat counting three 1 scaled

Deși învățarea acestor informații este excelentă, văzând că sunt folosite în lumea reală vă va ajuta să le conectați pe toate. Să aruncăm o privire la câteva exemple creative de upselling, astfel încât să puteți obține câteva idei.

 

  • Vistaprint

Aceasta este doar o ilustrare a unui upsell oferit de Vistaprint; pe tot parcursul procesului de plată, această companie de comerț electronic bombardează clienții cu alte vânzări suplimentare.

Puteți modifica stilul, cantitatea, grosimea hârtiei, calitatea hârtiei și multe alte aspecte pe măsură ce creați cărți de vizită.

 

  • Squarespace

În plus, vă oferă acces la alte bunuri pertinente și vă atrag cu promisiunea de livrare gratuită cu o achiziție minimă.

Un constructor de site-uri web cu o gamă largă de opțiuni de preț se numește Squarespace. Ce primești depinde de prețul pe care îl plătești.

După cum puteți vedea, există multe opțiuni disponibile la nivel de afaceri sau comerț care nu sunt disponibile la nivel personal.

 

Este simplu să simți că nu primești ceea ce ai nevoie de la pachetul cel mai de bază atunci când compari lucrurile unul lângă altul. În ciuda acestui fapt, este încă accesibil.

 

Organizația oferă o varietate de alternative care atrag un public larg, mai degrabă decât să vă facă presiuni să alegeți una față de alta. În plus, Squarespace oferă o perioadă de încercare gratuită de 14 zile, astfel încât să vă puteți evalua opțiunile, să vă creați site-ul web și apoi să alegeți.

 

  • Spotify

Limita orară de salt pentru utilizatorii Spotify gratuit este de șase piese. Ei vor vedea această fereastră pop-up dacă încearcă să omite o altă melodie. Deși este în fața lor, nu este intruziv. Deși Spotify nu a declarat în mod explicit că trebuie să le plătiți acum pentru a utiliza un anumit serviciu, puteți deduce că acesta este rezultatul dorit.

 

Este o abordare grozavă de a atrage consumatorii și de a le face mai ușor să treacă la servicii premium din capriciu, ascunzându-le în spatele ferestrelor barierei de plată.

 

– Upselling favorizează relații fructuoase cu clienții

 

Pentru proprietarii de afaceri și agenții de vânzări, upselling-ul reprezintă o oportunitate rară. Utilizați aceste circumstanțe pentru a îmbunătăți interacțiunile cu clienții și pentru a le îndeplini sau depăși așteptările. Dacă îți faci timp să înțelegi cerințele lor și să le adresezi problemelor, îți poți crește cu ușurință valoarea.

Puteți înțelege mai bine ce doresc consumatorii dvs. utilizând datele clienților, ceea ce vă îmbunătățește, de asemenea, șansele de a-i aborda cu vânzarea ideală.

Pentru a înțelege exact ce cumpără clienții dvs. și pentru a crea campanii de upsell în jurul acelor bunuri și servicii, Close vă poate ajuta să culegeți și să organizați datele corespunzătoare ale clienților.