Instagram

Categorii

Cele mai citite

Vizualizarea datelor: „Ce este?” și „Importanța ei”

leader vanzari scaled

Pentru a asigura cititorii noștri că ceea ce scriem astăzi înseamnă cu adevărat ceva pozitiv și util, am vrut să începem blogul nostru cu cele mai fiabile informații posibile. Astăzi, vom discuta despre vizualizarea datelor și despre modul în care aceasta poate ajuta companiile să se dezvolte semnificativ în timp.

Să începem mai întâi cu faptele!

 

Companiile cu cea mai bună capacitate analitică oferă cele mai bune rezultate:

  • Ei au de două ori mai multe șanse de a reuși financiar în quartila superioară în sectoarele lor respective.
  • Utilizarea datelor pentru a informa alegerile de 2 ori mai des
  • De 3 ori mai multe șanse să ducă la îndeplinire deciziile planificate
  • De 5 ori mai rapid decât omologii de pe piață, deciziile sunt luate.

Într-o companie de vânzări contemporană, vizualizarea este cea mai rapidă modalitate de a absorbi și de a acționa rapid asupra datelor atunci când acestea ajung în cantități mari (o mulțime de date), viteză (creată constant în timp real, date în flux) și varietate (date care vin în ambele structuri structurate). și formate nestructurate din multe surse diferite).

 

  • Vizualizarea datelor: ce este?

Vizualizarea datelor este procesul de afișare a datelor folosind elemente vizuale tipice, cum ar fi grafice, diagrame, infografice și chiar animații. Aceste reprezentări vizuale simple ale datelor permit comunicarea unor conexiuni complexe de date și concluzii bazate pe date.Este important să rețineți că capacitatea de vizualizare a datelor poate fi utilizată pentru o varietate de scopuri și nu este doar pentru echipele de date. Este folosit de oamenii de știință de date și de analiști pentru a identifica modele și tendințe, iar de conducere pentru a reprezenta ierarhia organizațională.

 

  • Vizualizarea datelor este importantă!

Când informațiile sunt vizualizate, este mai ușor de înțeles. Factorii de decizie pot înțelege informații mai rapid și mai ușor cu ajutorul instrumentelor vizuale, cum ar fi graficele, decât citind doar rapoarte.
Cu ajutorul widget-urilor, factorii de decizie se pot implica cu date și pot găsi întrebări care îi vor ajuta să dobândească cunoștințe suplimentare. Iată câteva cazuri în care vizualizarea datelor ar putea fi utilă:

  • Ajutându-i pe cei care trebuie să emită judecăți de afaceri să învețe cum să evalueze datele de afaceri.
  • Stabilirea unui obiectiv de afaceri prin utilizarea unei descrieri vizuale a unor cantități enorme de date pentru a rezuma modele neobservate anterior în date, pentru a oferi perspective și a spune povestea datelor.
  • Puteți vizualiza datele de afaceri pentru a gestiona creșterea și a transforma tendințele în strategie de afaceri, dând sens datelor dvs.
  • Evidențierea detaliilor importante despre sursele de date care au fost trecute cu vederea anterior pentru a ajuta factorii de decizie să creeze rapoarte de analiză a datelor